36 бр. / кор. Аквариума Co2 таблетки въглероден диоксид за аквариумного водни растения нажежен Аквариума CO2 дифузер с нестандартен дизайн пакет
Ново

36 бр. / кор. Аквариума Co2 таблетки въглероден диоксид за аквариумного водни растения нажежен Аквариума CO2 дифузер с нестандартен дизайн

BGN 8.00
BGN 12.61

Продуктът е наличен


На връщане или възстановяване на парични средства
1.
[xlmodel]-[снимка]-[0000]
[xlmodel]-[продукти]-[44896]
[xlmodel]-[custom]-[39134]
За Плащане
1.
3, 2 пъти седмично.
Инструкции :
1, попадащи в различни части на аквариума. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Ако не сте получили своята стока, в рамките на 60 дни (Бразилия 90 дни) от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
Внимание :
1, добросердечно забележете, че тази таблетка не пуска балона във водата. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Размер може да е малко изкуствена грешка на измерване, моля, разберете. Всички размери на стоките се измерват ръчно, така че понякога възниква грешка 1-50px. Изображенията могат да не се показват действителната елемент и са предназначени само за ваша информация. купувачът носи отговорност за всички данъци или такси, събирани в тяхната страна.
За Изпращане
1.
Важна Забележка :
1, високи изисквания на цвят или други покупателях характеристики моля знаят.Ако не сте доволни, когато получавате на вашия продукт, моля, свържете се с нас своевременно и върнете в рамките на 15 дни за подмяна или връщане на парите.Ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителните отзиви и рейтинг "положителен 5 звезди".

Параметри на продукта

Размер:
36 Tablets
търговска марка:
МЕАНГУД
силата на:
36шт CO2 таблетки
Тип1:
36шт CO2 таблетки
Тип 2:
Въглероден Диоксид, За Аквариумного Водни Растения
Номер На Модела:
Артикул 144

Може и да ви хареса