Неръждаема стомана за Chevrolet Cruze 2017 2018 Дръжка за предпазване на вътрешната врата на автомобила Облицовка на капака на купето Оформяне на аксесоари за автомобили 4бр.
Ново

Неръждаема стомана за Chevrolet Cruze 2017 2018 Дръжка за предпазване на вътрешната врата на автомобила Облицовка на капака на купето Оформяне

BGN 27.00
BGN 35.60

Продуктът е наличен

Не премествайте продукта и не мийте колата си в рамките на 24 часа след инсталирането. Снимките са само за справка. Чисто нова. Вашето удовлетворение е нашата най-голяма грижа. Гарантирано високо качество. * Ако не получите артикула си навреме, моля, свържете се с нас незабавно за допълнителна помощ. Определете точното местоположение на продукта. Отстранете защитното фолио от лепилото, подравнете внимателно и след това натиснете здраво, за да осигурите правилната адхезия. * Всички артикули ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни. Действителният продукт ще надделее. ако са еднакви. Благодарим ви за вашата подкрепа. Благодарим Ви за разбирането. Уверете се, че повърхността, върху която ще се нанася продуктът, е чиста, суха и без никакви болести, мазнини и восък. Подгряване на двустранно лепило, когато температурата е под 20 градуса по Целзий.Предоставете номер за проследяване Описание : Име на продукта : Неръждаема стомана за Chevrolet Cruze 2017 2018 Car вътрешна дръжка за предпазител на вратата Обшивка на капака на купето Стайлинг на аксесоари за автомобили 4бр. Материал : Неръждаема стомана Приложими модели : За аксесоари за Chevrolet Cruze Модел Година : 2017 2018 Пакет : 4 броя / Комплект Моля, сравнете автомобила си с изображението. Приятно пазаруване. Забележка : Твърде много модели автомобили, преди покупката може да се консултира с нас приложимия проблем.

Параметри на продукта

Ширина на артикула:
1 инч
Тегло на артикула:
0,15 кг
Име на модела:
За аксесоари на Chevrolet Cruze
Сертифициране за външно изпитване:
ISO9000
Тип на материала:
Неръждаема стомана
Година:
2016 2017 2018..Тип на артикула
Височина на артикула:
1 инч
Дължина на артикула:
1 инч

Може и да ви хареса