RealTS Dragon 1622 1/16 Штурмбаннфюрер Dieffenthal (Stoumont 1944)
Ново

RealTS Dragon 1622 1/16 Штурмбаннфюрер Dieffenthal (Stoumont 1944)

BGN 22.32

Продуктът е наличен

за изпращане на въздушна поща стълб кит в други страни (с изключение на Бразилия), ние сме обещали в рамките на 60 дни от дата на доставка, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 60 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне. за спедиция в Бразилия, ние сме обещали дата на доставка в рамките на 90 дни въздушна поща стълб на кит или специална линия YW, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 90 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.ние също приемаме плащане с paypal, Ако имате нужда, моля, свържете се с нас и ние ще ви уведомим за нашата сметка в paypal след това. за безплатна доставка на стоки в Русия, Беларус, ние ще изпратим поща Финландия.Real TS Dragon 1622 1/16 Штурмбаннфюрер Dieffenthal (Stoumont 1944)
скъпи приятели,
Благодаря, че посети нашия магазин! Що се отнася до доставка и плащане, след което ние трябва да изясни това по-долу. Ако сте доволни от нашите услуги и продукти, моля , любезно дайте ни обратна връзка, 5 звезди, е вашата подкрепа доброта означава много за нас!
Благодаря за вашето внимание и се надявам, че вас ще бъде отличен опит за пазаруване в нашия магазин!
. за изпращане в Русия и Беларус ние ви предлагаме да изберете Posti Finland с по-ниска цена за доставка и бърза доставка , ние сме обещали в продължение на 40 дни от дата на доставка Posti Finland, ако не сте получили вашата поръчка в рамките на 40 дни posti finland, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.

Параметри на продукта

търговска марка:
Недвижими имоти
Пол:
Унисекс
Тип:
Резервоар
Тема:
Превозно средство
Номер На Модела:
1622
Възрастова Група:
> 14 години
Мащаб:
1
Материал:
Пластмаса
Предупреждение:
14+
Превозно средство:
Резервоар

Може и да ви хареса