Best Selling Korea Thermal Jade Mattress Heating Tourmaline Pad Medical Germanium Health Mattress 0. 7X1. 6M Drop Shipping
Ново

Best Selling Korea Thermal Jade Mattress Heating Tourmaline Pad Medical Germanium Health Mattress 0. 7X1. 6M Drop Shipping

BGN 524.00
BGN 952.00

Продуктът е наличен

Ако пратката не може да бъде транспортирана по причина на купувача (включително отказът да се подпише), купувачът трябва да плати всички допълнителни разходи!
Коментари :
1. включете контрол на температурата се поставя в гнездото храна.Ние се стремим нашите най-доброто, за да ви осигури най-надеждната, най-достъпен начин за обслужване на перевозкы на пратката.
Въведение нефрит нефрит е богата на микроелементи. Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с общ подробно оценени на продажбите 5.
Моля, обърнете внимание : за доставка :
1. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. Моля, уверете се, че вашият адрес в съвпада с вашия адрес за доставка, преди да сте платили. Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси. Благодарим ви!
. 7, преносими и трайни. Сега можете да се насладите на предимствата на здраве и красота на сън на нефрит с удобството на нефритовой калъфки за възглавници.
1) гнездо за контрол на температурата и штепсельная вилица onnection са на място, отопление корпус плътно залепен.ние изпращаме стока САМО на адрес .
Spcifications :
Цвят : както е показано на фигура размер на продукта : 70cm X160cm материал : висококачествена PU+ нефритови камък/Турмалин/Германит масажна зона : цялото тяло на N.

Параметри на продукта

Стандартно Напрежение:
220V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
търговска марка:
Захар
Приложение:
Тяло
Размер:
Medium
Номер На Модела:
JMM-93
Материал:
като изложба на изображението
Цвят:
както е показано на фигура
Тегло:
12KG
Име:
Магнит Каменна Енергия Нефритови Матрак
Материали:
Изкуствена кожа
Материал:
Нефритови камък / Турмалин / Германит и изкуствена кожа
Размер:
70cmX160cm

Може и да ви хареса