M-XXL !! Пролетна корейска версия на пристанище Harajuku машина за вкус ретро дизайн усещането за малък прилив риза с къси ръкави прилив.
Ново

M-XXL !! Пролетна корейска версия на пристанище Harajuku машина за вкус ретро дизайн усещането за малък прилив риза с къси ръкави прилив.

BGN 35.20

Продуктът е наличен

Метод на доставка С услугата EMS са необходими около 5-8 работни дни за доставка до големи държави като САЩ, Западна Европа, Австралия, син, но времето за доставка не е гарантирано, тъй като времето за транзит е силно зависимо и се предоставя от пощенската служба (с изключение на почивните дни и празници) Ако имате повече въпроси или изисквания относно доставката, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти. Ние разбираме притесненията и неудобствата, които може да имате, и ще се постараем да разрешим проблемите. Гаранция : 7-дневно връщане на парите / 2-седмична замяна / 1-годишна ремонтна услуга Върнатият артикул трябва да включва вашето име, адрес, артикул, дневен телефон, как сте платили и ако искате възстановяване или замяна. Моля, дайте ни възможност да разрешим всеки възникнал проблем. Ние се грижим за нашите ценени клиенти и винаги ще се опитаме да ви помогнем.Начин на плащане Когато добавите артикула в кошницата си, можете да платите и да продължите с плащането. ние се ангажираме да удовлетворим Вашите клиенти Удовлетвореността на клиентите е много важна и нашата оценка за обратна връзка отразява това удовлетворение. След получаване на върнатия артикул, ние ще възстановим на клиента на цената на артикула (с изключение на транспортните разходи насам-натам) Свържете се с нас Ако се интересувате от работа с Draco Tek, не се колебайте да се свържете с нас за продукти, договаряне на цената, доставка, декларация по поръчка или друга необходима помощ .

Параметри на продукта

Пол:
МЪЖЕ
Тип артикул:
Ризи
Тип затваряне:
Едноредни
Ризи Тип:
ежедневни ризи
Стил:
HIP HOP
Материал:
Полиестер
Стил на ръкава:
Редовен
Търговско наименование:
fengyuantu8f
Яка:
Квадратна яка
Дължина на ръкава (см):
Къса
Номер на модела:
2275
Тип плат:
Широко покритие
Тип на рисунката:
Графити
цвят:
жълт
Версия:
Свободен
Дължина на ръкава:
Къс ръкав
модел:
Пристанищен вятър графити
Стил на подразделение:
прилив

Може и да ви хареса