Топър за коледно дърво, шал за снежна човешка шапка за декорация на коледно дърво, декорация на коледни ваканции (големи)
Ново

Топър за коледно дърво, шал за снежна човешка шапка за декорация на коледно дърво, декорация на коледни ваканции (големи)

BGN 16.00
BGN 20.16

Продуктът е наличен

тяло Забележка : Моля, познайте главата на снежния човек и шапката са свети, но се изправете истински твърди, когато я сложите над клона. Ако клонът не е достатъчно дълъг, за да задържи главата на снежния човек нагоре, може да се наложи да го натъпкате. Перфектна декорация : Веселият снежен човек седи на върха на вашето дърво и го обгръща в празнична прегръдка. Можете да координирате с други принадлежности за коледни партита и зимни декорации за парти, за да създадете напълно празнична атмосфера. Xmas Decoration Ornament : Можете да координирате с други коледни парти принадлежности и зимни парти декорации, за да създадете напълно празнична атмосфера. Цвят : Photo Color Material : Cloth + метален размер : Цилиндър : 55см, ръка : 52см, шал : 60см Съдържание на пакета : 1 x Топър за коледно дърво на снежния човек Само горното съдържание на опаковката, други продукти не са включени. Забележка : Леката стрелба и различните дисплеи могат да причинят цвета на елемента на снимката малко по-различно от истинското. Разрешената грешка при измерване е +/- 1-3cm

Параметри на продукта

Произход:
CN (Произход)
Номер на модела:
Коледа
Опаковка:
Не Подаръчна кутия
Тип на комплекта:
Не
is_customized:
Да
Вид на едро:
No

Може и да ви хареса